- Ens "rentem les mans" amb aigua i sabó.
- Per no tacar la roba ens posem un "davantal".
- Sí tenim els cabells llargs, millor si ens ho "recollim".
- Llegim "la recepta" i comprovem que tenim tots els ingredients.
- "Sempre" demanem ajuda a un adult per encendre el foc o el forn. I també sinecessitem usar un ganivet afilat.
- Per no cremar-nos quan traiem alguna cosa del forn o del microones, ens posemunes "manoples de cuina".
- Orientem els mànecs de les paelles o de les cassoles "cap endins", així evitemllençar-los o ¡que se'ns caiguin damunt!
- "Som nets" i per no acumular molts atuells bruts anem rentant-los.
- Deixem la cuina "tan neta i ordenada" com l'haguem trobat.
lunes, 30 de abril de 2012
Abans de començar a cuinar ...
Aquestes són les normes que heu de seguir per a ser un bon cuiner/a:
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario